En værktøjskasse til at få startet sælger på eBay

Hvis du ønsker at sælge alvorligt på eBay (eller en anden online-auktion site), dvs gøre mere end at slippe af med den skrammel rod oppe din garage eller kvist, vil du finde, at følgende elementer kan virkelig hjælpe din virksomhed, uanset hvad du sælger. Det antages, at du ejer en computer med en internetforbindelse og har allerede startet din konto med online auktion mødested. Dette beginner’s toolkit vil ikke magisk gøre dig til en eBay millionær natten over (og du skal passe på nogen at fremsætte sådanne krav), men det vil forbedre din konkurrencemæssige stilling.

1. et digitalkamera. Ja, eBay tilbyder bestand fotos af elementer, såsom bøger eller dvd’er. Dog der ikke hjælpe dig, hvis du sælger hjemmelavet håndværk, for eksempel, og selv om der er en bestand foto, kan du vise elementet fra en anden vinkel, eller bruge et nærbillede. Du behøver ikke at bruge en formue på en høj-megapixel model, selvom en optisk zoom, en makro indstilling og evnen til at justere hvidbalance er afgørende. Nogle gode oplysninger om at vælge et kamera og fotografere auktionsvarer kan findes på medlemmer/camerajim /

2. et stativ. Uanset hvordan fast greb du dit kamera, holde den i hånden kan let indføre nogle sløring og auktioner med slørede billeder er mindre tilbøjelige til at modtage bud. Et stativ vil forbedre dine billeder betydeligt.

3. en foto-redigering program. Du vil beskære billedet, fjerne irrelevant elementer, justere lysstyrke og kontrast, måske tilføje tekst eller en grænse. Du behøver ikke et dyrt program for dette, og freeware Irfanview () kan dække vores behov. Også se på ældre version af programmer som Microsoft Digital Image, som kan købes ganske billigt.

4. digital frankering skala. Du vil mail ud dine varer til de vindende bydere, er det vigtigt, at du investerer i en postal plan, så du skal ikke over – eller underbetale på Porto.

5. visitkort. Selvom du kun er startet ud at sælge online, ønsker du at projekt et professionelt image. Har nogle visitkort, udskrevet op på et kontor forsyning butik eller en af de mange online leverandører (såsom ) og omfatter din e-mail-adresse og websted på dem. Glider i et visitkort med hver forsendelse, og altid tage nogle med dig, hvis din online venture kommer op i samtalen.

6. masser af forskning. Ikke sælge ting, som du ved lidt eller ingenting om. Forskning dine artikler online og på dit lokale bibliotek. Forskning aktuelle priser ved at kontrollere afsluttede auktioner på eBay (gøre en søgning for varen, og derefter klikke på afkrydsningsfeltet “Fuldført programoversigter” og Søg igen). Du kan også bruge auktion haj () for at tjekke priser på kører auktioner på eBay, Amazon, Yahoo og Overstock.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.