Private Jet Charter: Flyttende sig hos pets

Kan ikke bære for at forlade familiens kæledyr i en kennel og gider ikke din tillid til følgesvend fast i kommercielles last sektion? Ingen grund til at bekymre dig. En fordel ved privat jet travel er mulighed for at tage den stolthed og glæde i familien med i de vigtigste kabine.

Trods det faktum, at kæledyr betragtes ofte som familiemedlemmer, klassificerer FAA kæledyr som fragt. Dette betyder generelt, at de skal være passende sikret, oftest i en animalsk carrier, under start og landing for sikkerheden for sig selv og andre. Internationale rejse rejser yderligere procedurer og begrænsninger, og disse kan variere fra land til land.

Før du booker din flyvning, informere din charter operatør, hvis du planlægger at rejse med dine kæledyr. De kan kontrollere, om der er eventuelle begrænsninger eller krav og sikre, at jet kan rumme dit kæledyr.

Nogle nyttige Tips:

Hvis bruger en rejse carrier for første gang give dit kæledyr mindst en måned før dit fly til at blive fortrolig med flyselskabet at minimere hans eller hendes stress under rejser.

Tale med dyrlægen om recept beroligende hvis du overvejer at sederende jeres pet under rejser. Sørg for at angive det er for luftfarten.

Medbringe en bekræftelse af dit kæledyr immunisering (til at kontrollere en ren sundhedsattest).

Leave a Reply

Your email address will not be published.