At opdage en verden af babyer

Hvordan kedeligt, ville denne verden være havde vi ingen børn at passe! Forestil dig monotonien af lyde uden deres smitsom fniser, ynkelige råb og gådefuldt babbles. Ã…h hvor forfærdeligt det ville være uden deres utrolige uskyld eller deres charmerende uartigheder, hvad med deres måder, der kan åbne en helt ny verden af perspektiv for os voksne.

Men om de babyer er kraftfulde lille personer eller englebørn sendt fra oven, der er et væld af ting at vide om disse små mennesker (lige når du troede, du vidste dem alle!).

Ved du, at daglige nationale handlingsplaner er vigtigt ikke kun at støtte deres fysiske vækst? Daglige nationale handlingsplaner anbefales, for uden dem babyer vil blive hyperaktive eller fussier som i dag bærer på. Babyer er faktisk energisk, men de har brug for pauser, kender du. Så send dem til snooze, regelmæssigt! Ã…h, du ved det allerede?

Hvor omkring grunden hvorfor legetøj kommer i attraktive farver? Hvorfor Kravlegårde har bløde, dinglende elementer på dem, at spædbørn ikke hjælpe, men stirrer på for længe? Hvad der foregår, som de ser disse lyse farver og hører disse klokkespil?

Taler om legetøj, hvad løve Mark symbol, som du kan se knyttet til nogle legetøj betyde? Hvordan er disse forskellige fra dem, uden mærket? Der er legetøj, der er angivet til 0-6 måneder babyer kun og legetøj på 6-12 måneder, men ville jo der er, hvis der ikke var nogen alder råd stemplet på dem? Hvorfor gider at passe, når de vokser til at nå alderen hurtigere, end du ville indse, anyway?

Ved du hvordan man gøre bad tid sjov for dem, i stedet for tortur? Hvad badning strategier bør du anvende til nyfødte? Hvad med for et lille barn kan der nemt hoppe ud af karret og splash vand over det hele (minder dig om Calvin og hans Hobbes, højre?).

Hvad skal du fodre disse babyer? Hvad skal du have dem bære? Disse emner synes grundlæggende, men vil du ikke gerne vide, de seneste resultater om ernæring? De seneste tendenser og udviklinger i baby tøj for at give dem ultimativ komfort og beskyttelse?

I rejser, Hvornår er det sikkert at have en baby på den forreste passagersæde? Er det okay at bruge en babystolen som en autostol? Hvilke tests bør du gøre for at sikre en baby vil være sikkert i bilen, på forsiden eller på bagsædet?

Hvordan kan du undgå baby flaske huller i tænderne? Hvorfor babyer trække deres ører kunne det være relateret til begyndervanskeligheder eller til øreinfektion? Hvad er en exersaucer? Hvornår og hvordan skal du toilet-tog dem? Hvilken nyhed gaveideer er tilgængelige, så du kan få noget virkelig nyttige for din mor-til-være ven?

Hvis du ikke kender svarene på disse spørgsmål, kender kun lidt eller ønsker at vide mere ud over de ovennævnte emner, det er tid til at opdage disse babyer info! Forældre, forældre-til-være, babysittere, dem, hvis karriere er relateret til babyer og praktisk talt alle kan drage fordel af viden om babyer. Af kærlighed til dem, af kærlighed fra dem… oplev babyer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.