Louis Vuitton og Chanel kommer til Panama

Introduktion – Multiplaza Mall i Panama City er nu vært for en Louis Vuitton Shop og en Chanel-butik. Multiplaza Mall har altid været den high-end mall Panama. Det er nu muligt at købe high-end schweiziske ure som Breitling og Omega sammen med Montblanc penne og nu har vi disse to high-end boutique butikker samt.

Diskussion – kan Panama støtte disse high-end butikker? Vi har haft Nautica og Hilfiger i nogen tid hernede og de synes at gøre godt, men de er næppe høje ende butikker, høj middelklasse produkter ville være mere beskrivende for dem. Vi har nok folk villige til at bruge $900 på en pung eller solbriller, som er tre gange, hvad den gennemsnitlige arbejdstager gør i Panama i en måned? Vi har haft Cartier og Rolex gemmer i Panama City i et stykke tid. Der er også en Maserati, Ferrari og Porsche forhandler som for nylig i Panama City. Vi ser en hel del af Porsche Cayenne SUV’ER kører omkring men ædle par Porsche biler. Det er meget sjældent at se en Maserati eller Ferrari, men hvis du går til dæmningen på en søndag eftermiddag vil du se bil samlere gøre deres kørsel ved lige efter en undskyldning at køre bilen. Vi har ikke en Bentley eller Rolls Royce forhandleraftalen. Jeg bør måske sige – endnu.

Høje ende varer og kriminalitet – Panama har ingen bil jackings, eller hvis der er nogen ingen nogensinde hører om det. Der er ikke noget sted at gå med al den trafik, tyven vil helt sikkert blive fanget i blokke. Folk ville se forbrydelsen, få på deres mobiltelefoner og politiet ville snart dukke op på motorcykler og det ville være enden på det. Nu hvad nu hvis kvinder begynder at bære $1900 Vuitton Punge? Vil børn gør en kørende grab for dem i håb om at sælge dem til $50 i kvarteret lokale? Bliver barnet kan fortælle hvad er et dyrt pung og hvad er ikke? Skal børnene en Fagan type fyr at uddanne dem og at hegne varerne? Indholdet af en $1900 pung ville naturligvis være af interesse for tyv. Panama City har haft en række initiativrige kreditorer, der formåede at få Vuitton franchises uden selv at have en butiksfacade (netop kidding), og de har placeret en masse Vuitton, Chanel udseende produkter ind i landet, som kan forvirre tyvene. Hvad nu hvis folk tager til iført $20.000 guld og platin armbåndsure i Panama? Hvordan vil tyvene reagere på der? Man kan lave en fristelse let for nogle tyv ved at bære en $20.000 watch i et land, hvor gennemsnitslønnen er $300 om måneden.

Hvad godt næste – hvis Vuitton og Chanel er her, vi kan forvente, at resten af de lang-slut designermærker at begynde at åbne? De kan generelt ikke lide ønsker at gå glip af et marked, der mærker som Vuitton og Chanel er i. Skal vi se Bloomingdales, Saks Fifth Avenue, og Neiman Marcus åbning her? Jeg tror, du kan roligt satse på det. Jeg ville mene, antikvitetshandlere og kunstgallerier vil snart følge efter. Derefter vil vi se ultra høje ende mærkevarer restauranter opladning uhyrlige priser for små portioner af mad som Emerils. Vi har allerede rygter om, at Hilton Hotel folk vil åbne i Panama City og mere høje ende mærkevarer hoteller kan forventes.

Konsekvenser – det kunne være, at Panama real estate er bare på vej op og de højeste priser er langt fra hvad de er nu. Alle disse high-end detailhandlere har site placering analytikere, der er godt ellers ingen ville bruge dem. Hvis de giver grønt lys til Panama er væsentlige oplysninger. Panama real estate kan sælge for $5.000 en kvadratmeter eller mere, før du ved af det. Et af argumenterne imod de høje priser har altid været manglen på en infrastruktur. Byen er rengøring bay, som faktisk vil skabe noget som en brugbar havnefronten. De har planer om at styre trafikken. Husene er på vej op. Hotellerne, der kommer. Lufthavnen bliver udvidet på dette tidspunkt. En cruise terminal er ved at blive bygget. Kanalen bliver udvidet. Dæmningen er allerede udviklet og ser så godt som enhver Causeway overalt i verden. Dette kunne være det, sætte på dine sæder og tage turen måske bare få off turen meget rigere end da du kom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.