Tre hurtige Tips til lufthavn parkering

Jeg vil vædde på du er en masse som mig. Når du går til lufthavnen, gider du ikke meget besvær. Få på dit fly, få din destination, og afslutte din virksomhed. Det sidste, du ønsker at gøre, er bekymre sig om lufthavn parkering, og hvad der skal ske til din bil, mens du er væk. I løbet af de sidste par år, har lufthavn parkering situation fået meget bedre nationalt. Dog kan det stadig være en smule irriterende, og du kan helt sikkert få flået hvis du kan ikke se hvad du laver omhyggeligt. Her er mine tre hurtige tips til at få den bedste værdi, du kan ud af lufthavn parkering.

1. økonomi er din ven. Parkering i zonen økonomi kan være en fantastisk måde at spare en masse penge, når du rejser ud af byen. Hvor jeg bor i Houston, er der en økonomi-zone, der tillader dig at parkere hver dag for en betydeligt nedsat pris. De fleste andre byer har økonomi zoner for parkering. Det er normalt en lille smule, langt væk fra terminalen, men det kan virkelig gøre en forskel, hvis du går ud af byen til et antal dage.

2. Sammenlign priser. Der er ikke et monopol på lufthavn parkering. Du kan parkere i flere forskellige kommercielle partier i de fleste byer og priserne bliver meget sammenlignelige. Shoppe rundt før du park, eller endog ringe rundt og forsøge at finde de bedste tilbud. Shopping for lufthavn parkering er ikke raketvidenskab og det virkelig bør ikke være så svært at finde et godt tilbud. Uanset hvilken by er du i. Også, tjek online. Mange forskellige lufthavn parkering virksomheder har hjemmesider hvor du kan sammenligne deres priser.

3. bare fordi det er tæt betyder ikke det er billigt. Den bedste lufthavnsparkering generelt er ret på tværs af gaden fra terminalen. Dette er dog ofte de dyreste. Det er normalt ved time parkering, som bliver meget dyrt på en langsigtet tur. Find ud af løbet, før du park overalt. Hvis du ikke gør dette, kan du ende op med en stor regning. Hvem ved, hvor meget det kunne ende med at koste dig det lange løb. Tro mig, du ikke kan finde ud af.

Samlet er lufthavn parkering bare en anden shopping oplevelse. Gør dit hjemmearbejde, vide, hvad du køber, og sørg for du ikke er at få flået. Og forresten, kom tjek vores hjemmeside med masser af lufthavn parkering oplysninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.